Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Квітень » 12 » Консекрація храму парафії блаженного папи Йоанна Павла ІІ у Ворзелі
18:59
Консекрація храму парафії блаженного папи Йоанна Павла ІІ у Ворзелі
  Тож і Я тобі заявляю, що ти – Петро (скеля), і що я на цій скелі збудую Церкву, й що пекельні ворота її не подолають (Мт 16,18). Господь Ісус лишається вірним даній обітниці. Як не намагається сатана повставати проти Церкви та людства, Господня Церква продовжує зростати та проголошувати Спасіння. Свідченням цього є освячення нового храму.

8 квітня 2013 р., в містечку Ворзель святкували подвійну урочистість – Благовіщеня Господнє і освячення нового храму блаженного Йоана Павла ІІ. На урочисту консекрацію храму прибуло багато гостей з інших парафій України, та з-за кордону.





Були присутні: ординарій Києвсько-Житомирської дієцезії Архієпископ Петро Мальчук, єпископ емерит Ян Пурвінський і єпископи помічники Віталій Скомаровський та Станіслав Широкорадюк.










 

Dla pełnorozmiarnego przeglądu potrzebno kliknąć po zdjęciu

Для полноразмерного просмотра фотографий кликните по изображению

 

 Також на цій урочистості були присутні представники місцевої влади, а саме мер смт Ворзель і мер м. Бучі та інші. Богослужіння розпочалось процесією і, підчас Святої Меси, єпископи намастили олією-хризмою вівтар та стіни храму, окадили приміщення і покропили свяченою водою.

Будівництво храму було розпочате 2010 року. Завдяки пожертвам парафіян, добродіїв та самовідданій праці робітників, представників духовенства, при міцній молитовній підтримці у 2013 році була успішно закінчена будова храму. З цієї нагоди ми можемо радіти та дякувати Богові.


Семінарист Микола Чорноус


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=76-Z8mDsbAY#!


Фото: http://www.seminaria.kyiv-zhytomyr.com.ua

Видео: EWTN Ukraine

Переглядів: 1694 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]